Ny mousse

Yo ma hoes. Köpte en ny mousse för ett par dagar sen, Garnier body & volume. Jag har behövt ha en mousse i flera månader nu, men eftersom att min favoritmousse verkar ha utgått ( :(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så har jag verkligen gått och dragit mig för det. Men iallafall! Mitt hår blir jättefint och lockarna blir absolut inte frizziga! Alltså precis det som jag har gått och längtat efter! Det enda negativa är att mitt hår ser mycket mörkare ut med moussen.. Jag förstår inte, nog vet jag att mitt hår har blivit mörkare och brunare, men inte MÖRKBRUNT :O (typ som när jag hade tonat det..?)

Såhär såg det ut när det fortfarande var lite småblött (:

Mjao

Exakt två månader sen. Sitter hemma och farmor och farfar är på besök. Mysigt, (: Dock inte lika mysigt som tjocka katten ovanför. Jag har inte redigerat dom här bilderna, om ni vill att intresseklubben ska anteckna. Nja, jag ger äran till min (och familjens) kamera som vi köpte i somras. Canon 450D är det om ni undrar :) Väldigt bra! Önskar bara att jag hade ett bättre objektiv för att ta bilder på nära håll.

New wallpaper

Var ute o fotade lite i trädgården för några minuter sen. Resultatet blev bland annat min nya skrivbordsbakgrund (:


Videoklipp från Lady Gaga-konserten

Här är lite klipp från Lady Gaga-konserten. OBS, det är inte jag som har filmat! Tyvärr är ljudet lite dåligt, men man kan se hur coolt allt är iaf!

Konserten började med Dance in the Dark, egetnligen tyckte jag bara att det var introt som var enormt bra, det är konst  hög nivå.. Sen är väl resten av låten lite trist kanske


Monster, kolla hennes kläder....Telephone! Jag blir grymt imponerad över hur hon kan dansa så mycket och ändå sjunga så bra live. She kicks Britney Spears' ass! (som inte har sjungit utan playback på typ 10 år..?)


Sista låten, Bad romance ;)!
Paparazzi... Den där djuphavsfisken.. intressant... Varning för epilepsianfall mot slutet:PSista låten som jag lägger upp :P Men lägger upp den i två klipp eftersom jag tycker att hennes "tal" innan hon börjar sjunga är viktigt, men dom som har filmat det har inte med slutet :( Och slutet är det bästa ;) Tyvärr har den andra filmen inte så bra ljudkvalité..Sisådär på en onsdagskväll

Åååh faan vad jag har tråkigt den första kvällen denna långhelg.. Det vill säga just nu :p BORING!

Tipsade precis en i min skola om en vänstertidning om han ville läsa den.. Han tyckte jag var skön jag, haha, jag förstår honom. Det känns kanske lite random att jag kommer helt plötsligt o ba "DU, det finns en tidning som du kan läsa".. Jo, jag förstår honom..

Jag hade förresten mitt mega-fysikprov igår, jag hoppas att det gick bra! Det är liksom avgörande för mitt fysik b-betyg, och den kursen är ju 150 poäng.. Vill inte direkt att den ska sänka mitt betyg. Fast någonting gick snett under det provet, man skulle räkna ut en elektrons hastighet.. Jag fick hastigheten till att vara över ljusets hastighet, vilket är omöjligt.. (Ljusets hastighet är absolut, iaf är det mest sannolikt). Men en annan kille i klassen fick samma svar, så.. Haha, man vet aldrig, vi kanske gjorde någon otrolig upptäckt?


hade tråkigt och gjorde om denna bild, hahahahhahah vad ful, :D


LADY GAGA

Var på Lady Gaga's konsert igår och det var A-M-A-Z-I-N-G!! Omg, den där människan är ett geni! Jag var med fina Bahar och Khadra, och vi partade loss under hela konserten, vi var som galna haha.. Tyvärr var inte publiken runt omkring det.. (Hur ofta säger någon till en och ber en att sitta ner på en KONSERT? Okej om det hade varit bio..)

Jag har tyvärr inga bilder nu, men så fort Bahar skickar så kommer det upp! Jag är fortfarande i extas, speciellt eftersom att jag bestämt tror att jag fick ögonkontakt med henne! WOHO! Fast man vet ju aldrig, men jag hoppas! Dessutom vinkade hon upp mot vår sektion lite senare och eftersom vi var dom enda som stod och hade händerna i luften och vinkade tillbaka så kan vi ju säga att hon såg oss där också...


HAHAHA

THIS IS HILARIOUS!!!!!!

Soldater i Afghanistan dansar till Telephone från Lady Gaga ;)!


Alltså haha

Folk tävlar verkligen om platsen i den speciella gruppen på min msn... Jag gör ingenting med den, jag blir bara konstant msn-rapead.
Jesper satte sig där för några månader sen och nu är tydligen Alexander en av VÄRLDENS BÄSTA också.. Får se vem som håller sig kvar längst? Lite herre på täppan liksom!

God morgon..

Hej hej, nu sitter jag här och ska snart åka iväg till skolan.. Idag har jag mascara på mig "på riktigt" för första gången på länge.. FAN vad jag hatar mitt ena öga, mascaran blir alltid cp där. Det är liksom omöjligt att få det bra. Nu har fransarna tydligen bestämt sig för att växa mot varandra också, så nu har jag en fet fransklump mitt på ögat :P Spenderade seriöst en kvart bara för att fixa ögonfransarna på mitt ena öga.. Mitt andra öga däremot, där drar jag typ tre svep och det ser perfekt ut.. Och det ser ändå mycket bättre ut än det första! AH ibland vill man bara klippa av dom :O!

Mitt dåliga öga
Mitt bra öga.. Här är fransarna längre också XDDet bra ögat XD

KLAGA

Jag är en dålig kusin! Min kusin Gabriella fyller 18 år idag, men jag är alldeles för trött för att åka till Huddinge :( Tyvärr! Är fortfarande trött morgon, dag, kväll. Och man märker ju att jag inte är den enda, många i klassen verkar vara lika sega som jag är.

Skolan kör verkligen slut på mig...... Som vanligt såhär års brukar man ju ha lite betygssnack och lärarna kommer alltid med samma kommentar "Om du får riktigt bra på sista provet så får du mvg i kursen!". SCHEISSE. Åååååh jag orkar inte! Hur lyckas jag med att få såhär i varenda ämne? Man vill så gärna att lärarna ska vara lite schyssta, typ "Du tar ju studenten i juni och du har kämpat så hårt under gymnasiet, så du kan få ditt mvg" :P.. Hade varit grymt mycket skönare iallafall..

ÅNGEST. Skoltrött! Och ändå förväntas man vara GLAD den här perioden, för att skiten snart är slut? HELL NO! I REFUSE! There, I said it! Dessutom har lärarna satt upp en aw3yr8awhf¤&TYADE tävling för vilken klass som får springa ut först, hur fan ska man orka med den :O?


Orkar inte ens sminka mig längre xD

Sjung om studentens lyckliga dar!


RSS 2.0