Varför?

Inlägg borta :P

Har klippt mig!

Yey, nu har jag äntligen klippt mig! Frisören var asduktig och fixade min frisyr som såg ut som en svamp.. I juni så valde frisören (av någon anledning) att tunnklippa det, vilket var jättehemskt för mitt hår blev.. Ja lite förstört. Men nu hade det växt ut en hel del och mitt hår var liksom i två lager och det kortare var lockigare än det längre (och undre) Så ja, jag såg ut som en svamp xD

Men den här frisören jämnade ut det och nu är jag jättenyfiken på hur det ser ut som lockigt! Jag funderade på att klippa det kortare men hon avrådde mig från det nu när mitt hår fortarande "läker" från den misshandlande hårklippningen xD (Det tar ju ett tag innan det växer ut...) Men hon sa att jag skulle kunna välja frisyr mer nästa gång, typ vid sommaren! Då tänker jag nog ge henne halvt fria händer :D

Dessutom har min primer från smashbox kommit:)!




aH

Jag är dålig på detta. No inspiration liksom, vad ska man göra? Jag funderar på att göra videobloggar o lalla istället.. Lättare än att skriva ju XD Fast varför har man blogg då?
Äh whatevahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mjao.

Omg, varför?

God morgon! Igår hade jag en liten kväll här hemma och gick och la mig sjuukt tidigt.. Så alltså är jag uppe tidigt också :) Jag tycker om att vakna tidigt (om det inte är FÖR tidigt), annars sover man ju liksom bort halva dagen...

Hittade denna bild på internet och funderar över varför man gör såhär:

http://www.tokyomango.com/.a/6a00d8341c5d3253ef0120a921d7d1970b-pi



Jag har aldrig förstått, och kommer ALDRIG förstå, varför man klär djur i kläder! Djur är fan söta som dom är :P Nej men det kan inte alls vara skönt för dom med tanke på att åtminstone mina katter hatar att ha halsband på sig. Att tänka sig att dom skulle ha kläder på sig? Omöjligt...

Tough week

Nu verkar alla mina veckor vara sjukt jobbiga, men SÅ ÄR DET. En massa massa saker att göra och en massa massa dåliga saker som händer.. Det är verkligen sjukt, vad har jag gjort för ont egentligen? Karma is a bitch you know.

Idag såg jag förresten en man som ramlade ner på tunnelbanespåret :S Det var sjukt läskigt, han bara föll och jag utbrast "omg nej han föll ner!!!" typ som det vore värsta filmen.. Som tur var så var det några personer som väldigt kvickt sprang fram och drog upp honom! Dagens hjältar!



Såhär såg jag ut när jag kom hem från Grekland.. Lite suddig ;)!

Shuuu

Jag kommer ha ett par riktigt jobbiga dagar igen.. -.- Så jag kommer ha relativt dålig uppdatering tyvärr.

Good morning

Tjooo dags för en ny "varm" dag här i Stockholm.. Jag är trött som vanligt, men tydligen kan man bli trött av att dygnet blir mycket ljusare nu under våren :P Så det kanske är det? Skönt att våren börjar krypa framåt iallafall..
Sitter på en samhällskunskapslektion och är alldeles för trött för att plugga.. Hehe.. Hoppas jag får något gjort så småningom iallafall.



Min katt :D

Usch

Förlåt men jag kom hem vid halv 10 ikväll.. Har haft en riktigt lång och jobbig dag så jag ska nog sova ganska snart... :(

Ahhh, uselt bloggeri idag, men vad ska man göra? I'm only human..

Tjoho

God morgon. Jag sitter här i skolanoch har historia.. Franska revolutionen och ska börja plugga på riktigt nu:P..

Jag vaknade klockan 6 imorse för att jag ställde klockan fel -.- .. Jävla idiot! Men jag la mig jättetidigt så det gjorde väl inte så mkt..



Ser jättetrött och sur ut xD

Hur man har håret under natten..

Tjeenaa.. Jag lovade ju att jag skulle visa hur man kan ha sitt hår under natten. Det ser SKITFULT ut, så det rekommenderas inte om man vill vara snygg för sin pojk- eller flickvän ;) Fast ja, mamma utbrast "Oj vad snyggt, vad har du gjort?". ... Men hon är ju trots allt 60 år så..

Men som sagt, ni behöver inte säga att jag ser ut som ett mongo, det vet jag redan!!


EDIT: Det verkar inte gå att se klippet här i bloggen. Men om ni trycker på videon kommer ni till youtube och där går det att titta :)


Varit ute och tagit bilder

Jag har varit ute och knäppt lite bilder nu. Inte så många, men tillräckligt. Det var så sjukt ljust ute! Jag fick världens huvudvärk efter ett tag :P Senare ska jag lägga upp videon om hur man ska göra för att behålla lockarna under natten, men det blir då  :)


Kladdade

Jag kladdade ihop en liten teckning. Jag ritar tyvärr inte så ofta, skulle önska att jag gjorde det varje dag. Då skulle jag vara mycket bättre! Haha, men jag vet itne, jag kan inte rita bara sådär, jag har inte direkt någon inspiration eller så. Jag behöver en musa!


God morgon!

Hejsan.. Jag sitter och är ganska nyvaken, är lite hungrig men orkar inte göra frukost ><..


Gäääääsp...

Förresten! Mitt hår brukar alltid vara helt kaos på morgonen, alla lockar brukar vara frizziga och jag ser ut som ett troll :P Fast nu har jag en grej som håller håret på plats och håller det fint under natten! Tänkte göra ett videoinlägg senare där jag visar vad det är. Hörs då!

Hemma från stan

Yes nu är vi hemma från stan. Det var mycket folk där så jag är helt slut i huvudet nu! Köpte iaf lite strumpbyxor, en topp och nagellack :) Jag åt inne på hötorgshallen och det var en kvinna som var så himla otrevlig därinne. Hon började bitcha med någon annan utan anledning och sa typ "aha så du förstår inte vad jag säger? Lär dig svenska innan du kommer hit" Eller något.. Jag blev så sur, man säger inte sådär till folk! Och dessutom bröt hon jättemycket själv.. Så jag bitchade tillbaka och sa "Lär dig svenska själv innan du börjar klaga på andra" och så gick jag.. Då såg hon bara skamsen ut.. Och jag kände mig elak, men blev så irriterad!




Såhär såg jag ut ;) Fast med torrt hår..


Denna MAGTRÖJA! köpte jag.. Jag tyckte den var så fin i spets så jag var tvungen.. Jag har ju ändå smal mage så vad är det för fel att visa upp den? High-fashion ju.. Höhö... (Kommer dock inte ha den förrän det är varma sommardagar)

Lite gammal bild




Shuu, lägger upp en bild som jag ritade i december.. Jag ritar inte så ofta, men när jag väl gör det så kan jag sitta en hel dag och vara sjukt inne i det ;) Jag är väl en periodare..



Nu har jag iallafall städat hela köket, för mamma kommer hem idag. Hon har varit på träningsresa i Portugal i en vecka! Hurtigt som fan, men jag skulle inte banga heller. Sjukt kul ju :) Nu hade jag tänkt chilla och njuta lite av vårsolen, kanske gå en promenad eller så. Vi hörs senare iallafall :)



HAHA OMG! Jag smsade nyss min kompis bahar!:

"Tja vad händer :)? Vill du åka in till stan?"

Svaret jag fick från henne:
"DIN JÄVLA ÄCKLIGA MÄNNISKA. Jag tog upp min mobil för att skriva exakt samma sak till dig"

Jag kan läsa mina vänners tankar ;)!

H&M Garden collection!

Ahh jag blir helt galen av att H&M har släppt The Garden Collection! Det är sjukt fina kläder och jag vill ha varenda plagg!





Visst är det sjukt våriga och somriga kläder? :)! Fast min favorit fanns inte där.. Lägger upp den när jag hittar..

Inte en bra vecka.

Den här veckan har INTE varit bra. Saker som jag aldrig trodde skulle hända har hänt och jag undrar bara hur det blev såhär.

Usch. Ta mig till måndag, please?

Uhhh...

Im so sorry.. Dom här dagarna kommer jag knappt kunna uppdatera alls.. Jag har så mycket som pågår så det kommer bli svårt. Imorgon kommer det bli lite knackigt med uppdatering, men på torsdag fixar det sig ;)!


Trött -.-

Uh, jag är jättetrött idag, sov sjukt dåligt i natt :( Orkade tyvärr inte heller gå till min sista lektion för jag måste plugga en massa fysik och engelska -.-





RINGAR UNDER ÖGONEN! Ledsen Adina :(

En video som har rätt?



Tycker ni att han har rätt? En sevärd video faktiskt.. Han rör upp en hel del åsikter men jag tycker faktiskt att mycket av det han säger stämmer. Han låter vettig. Jag tycker också att dagens ungdomar (läs: BARN!) klär sig alldeles för lätt och naket... What is the point? Visst visst, man måste hitta sin sexualitet, men för fan gör det inte på internet där bilderna ligger ute för evigt!


Nåja, nu ska jag iväg till min pojkvän som precis kommit hem. Ska plåga honom lite :3

Försökte peka på katt i hörnet ;)


Gick inte så bra att ta gemensam bild ^^


Bilder från när min pojke åkte iväg


Idag kommer min pojkvän hem från sin skidresa och jag vet att han kommer läsa när han kommer hem och mobba mig.. Så bara för att han ska skämmas  :)  :



SEXIG! OMFG!!11



Meningslös bild xD


Harspår och översnöad bänk ;D

Denna workout!



Ett litet tips till er som vill träna röven ;)! Denna har jag gjort i en vecka nu och det känns, må jag säga! Får väl se om man får en fastare rumppaaaahhh av dessa övningar. Beach 10 liksom =)

Vad fan..?

Hahah vad är det här?!?!

Många bilder på Sesam!

Ah, jag lägger upp bilder på Sesam hela tiden, men han är ju så söt haha!




(ja det är min fot!)

Good morgon

Hej god morgon! Jag vaknade för ett par timmar sedan, men har mest degat och sådär..

Jg har tänkt att jag ska börja lägga ut bilder som jag ritat igen. Jag börjar bakifrån så jag tar en del gamla bilder innan jag kommer fram till nutid :P (Mest för att jag inte orkat få in dom i datorn än xD)









Slarviga, från.. 2006?

Bilder från igår

Igår gick jag och min vän Bahar till Kista och jag knäppte några bilder på vägen. Tyvärr blev en del överexponerade men.. det var ju så jäkla ljust och jag kan inte hantera min kamera så bra än!






Mötte mamma på vägen också!

Min kisse



Har sällskap av kisse. Han är som en liten hund, följer efter mig hela tiden!

Acnee!!!

Ah, jag tycker Acne har jättefina kläder och skor.. Men det är för dyrt! :(



Relativitetsteori

Jag sitter o läser en bok om relativitetsteori.. Har kommit ungefär hälften och det är ganska coolt faktiskt. ^^ Även om jag blir jäkligt seg i huvudet efter att läsa en maaaaaaaaaaaaaassa fysik.




Observera katten i bakgrunden :D

Hittade gamla bilder

Det här är min resa från hur jag gick från ful till HEMSK till helt okej och sist rätt söt xD














Hahahah omg

Hahahaha hittade en gammal bild på min kisse!




IDIOT :D

För er som undrade om glidmedlet..

För er som undrade om glidmedlet fungerade bra för håret ;) Imorse blandade jag i lite i hårinpackningen och sedan också när jag stylade håret. Det kändes VÄLDIGT konstigt och FEL! men men..


Titta på resultatet:




snabbt!

detta blir ett snabbt inlägg!

Nu ska jag iväg på promenad med min fina vän Bahar, täntke ta ett par bilder med kameran o så, hörs senare!





Varför har jag alltid blött hår?

Mitt hundrade inlägg. INTE GLAD

Grattis bloggen till mit thundrade inlägg;)!

JAG ÄR INTE GLAD! Jag satt uppe vid 9 inne på ticnets hemsida för att köpa biljetter till lady gaga, kommer in, och sedan vill firefox inte samarbeta!!!!!!!!!!!!!!!!!

AH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Så måste börja om från början, men NEJ då har fucking fitt-företag redan köpt upp typ alla biljetter till ockerpriser så det finns bara spridda platser kvar!


FAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

:(

Förlåt för den dåliga uppdateirngen, men vet inte om jag håller på att bli sjuk eller något? Jag är jättetrött och är helt dimmig i tankarna.. Och så mår jag illa :( Blä!

Hoppas inte att jag är sjuk för jag måste orka läsa om relativitetsteorin innan ett fysikprov nästa vecka =(

http://www.fysik.org/website/fragelada/bilder/emc2.jpg

Min pluggkompis?

Nämen, VAD har jag köpt??



VAD ÄR NU DETTA?

Haha jag erkänner, jag HAR faktiskt köpt glidmedel.. Men inte för de "normala" användningsområdena XD....

Glidmedlet Klick ska tydligen vara en fantastisk hårstylingsprodukt för lockigt hår..
Hahhaa, man måste ju prova?? Jag återkommer med bild och text om hur jag tyckte att det var ;)!

Shuu!

Hej! Jag sitter hemma och tråkar.. Jag borde plugga en del men är rätt seg ^^ Funderar på att se en film eller så..

Min pöjk har åkt iväg till fjällen nu och stannar där tills på söndag. VAD SKA JAG GÖRA NU LIKSOM?!! Jag är jättedålig på att sova utan honom.. xD (Jag är mörkrädd)........ Nåväl, jag får sova med lampan tänd..:)





Min kissemiss när han var kattunge :)

Nu ska jag iväg!

Yes nu ska jag iväg och fixa mitt projektarbete lite.. Hörs ikv :)

Oh my god, det är som en dröm!

OJOJ! Jag läste på Aftonbladet att underklädsmärket Bravissimo använder VANLIGA TJEJER som modeller i sin nya kampanj! Oh my god! Jag blev sjukt glad! Kvinnokroppen är något som ska hyllas, inte förvanskas!
Tolka mig inte fel nu, jag har inte något emot smala tjejer men jag tycker att modevärlden bör spegla verkligheten lite. Plus att anorexia inte klär någon ;)

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01147/tjejerna_1147792l.jpg
Foto:Bravissimo

Blir man inte sugen på att köpa underkläder därifrån??

Vinterbild

Jag knäppte en liten vinterbild för ett par veckor sen. Jag är inte jättenöjd över själva kompositionen men tycker ändå det var en slags känsla över den.. En ensamhet hos den stackars rosen ^^


Fint ^^



Shorts, bustier och kjol. Allt från Urban outfitters :)

STÄDNING

Städning pågår! Jag måste verkligen städa rummet, haha!

Iväg på middag

Nu ska jag dra iväg till min vän Åsa på födelsedagsmiddag! Hon fyller 19 år idag och delar födelsedag med min syster och faster :)





Neeej jag plutar inte med läpparna, jag ser ut såhär, jag lovar :) ..........

Sommardrömmar





Tre stycken fina klänningar från Urban Outfitters. Varför är jag fattig?!?!?!

Lady Gaga har konsert!

Weeee, Lady Gaga har konsert i globen den 9e maj! Biljetterna släpps klockan 9.00 den femte mars.. I HAS TO HAVE!!!!!


Hon är så jäkla cool så man kan ju fan inte missa en konsert med henne???

http://www.aboutmag.com/images/2008/LadyGaga-PokerFace.jpg




RSS 2.0