Home from school!

Är hemma o ska bänka mig framför tv'n innan jag hoppar in i duschen o sen åker iväg..

Hade mittbena och röda läppar idag förresten :) me likes it! Det var lite förändring liksom, var lite kul :)

Läppförstoring?

maaaaaaaaaaaaaat

väääääääääääääntar på maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geeeee miiiiiiiiiiiiiiiig

Snart ska jag iväg till studion!

Yes, snart ska jag iväg och spela in lite kick ass-musik i studion :) Ska bara få i mig lite lunch först..

Ser jag förresten mer rysk ut i pälsmössa och rödrosa läppar eller är det bara jag som får för mig det o.O?
*ser jättenördig ut*

Min frukost!

Detta var min frukost!

"Anorexist"? JAVISST!

Ah, god morgon ;D

Hejsan svejsan.. Jag såg att det var 0-gradigt ute.. och blev sugen på.....  SNÖBOLLSKRIG =D=D=D=D Någon som vill kriga?!!


Förresten saknar jag skidresan med klassen.. Det är synd att det inte blir någon i år.. Vid den här tiden skulle jag väl antagligen vara uppe i fjällen eller typ försöka hitta en massa saker i sista minuten.. Istället har man ett prov på fredag att plugga till.. :/

Bjuder på en bild från förra resan!
Ja, jag står som ett jävla mongo! I believe I can fly :)

Igår blev det utekväll!

Yes, igår var jag ute och dansade rumpan av mig, därför blev det inte mycket uppdatering :) Först en vända vid Pilot (mest för att jag aldrig varit där XD) och sedan vidare till Grodan där pojkvännen och hans gäng var.
Det var kul, dansade som fan och skrattade! Finns tyvärr inga bilder från kvällen :(


Note to self: Åk aldrig hem ENSAM med pojkvännen om han är packad.

http://images.uncyc.org/no/thumb/6/61/Alkohol.jpg/500px-Alkohol.jpg

Skor från skopunkten!

Jag vet inte hur många av er som vet att Skopunkten har "ta 3 betala för 2"-erbjudande? Ganska nice, fast lite fult ändå, för dom har alltid det erbjudandet..

Hur som helst hittade jag lite snygga skor där och funderar på om jag ska slå till...

http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F251213%5FC%5Ftif%5F70af0b28e95a1839.jpg Textilsko, 199 kr
http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F251889%5FC%5Ftif%5F66f00b0fd5281820.jpgStövlett, 349 kr

http://images.nilsongroup.com/erez4/cache/Inmapp%5FSP%5F252761%5FC%5Ftif%5F4ff40ad8a72f17e9.jpgPumps, 349 krVet inte om det är värt det :O! Det kanske är väldigt usel kvalité också..? Hmm!

God morgon denna lördag!

God morgon alla söta :) Vad ska ni göra en vacker dag som denna?

Igår kväll var jag och såg Sherlock Holmes! Den var bra, så gå och se den :) Nu sitter jag här i sängen och tråkar och tittar på min pojkvän som fortfarande snarkar.. Och som han lär göra i tre timmar till :/

VARFÖR FÖDDES JAG MORGONPIGG?!??!?!?!The bitch is back

Nu är jag tillbaka från mitt jullov ;)! Hade en stressig första vecka så hade inte tankarna på blogg, men now i has it! Jag hade ett sjukt jobbigt fysikprov idag. Jag hann inte göra det provet i december, så gjorde det nu, och det området pluggade vi på i typ november... Trodde att jag fattade allt, men det gjorde jag inte, märkte jag igår :P

Så det blev STENHÅRT plugg! Har jag lite tur fixar jag mvg :)Jag går och myser i min halsduk från Monki!Jag kan ha den som sjal (obs, syftar ej på slöja) så ser jag ut som en gammal gumma :D!

Hahahhaa, kolla min tjockisarm!

ARG

Jag tål inte Paow! I just don't!
En mer omogen människa som TROR att hon vet allt får man fan leta efter. Och det är inte hennes misslyckade "provocerings-inlägg" jag menar, där hon skriver "chihauhor är råttor", som är jobbiga. Då är man bara ute efter uppmärksamhet och reaktioner.  (Typ som Anna Ankas "Jag suger av min man varje morgon" eller vad fan det nu var)

Snarare hennes senaste inlägg, eller quote: "Haha jag blir så irreterad på dumma oallmänbildade människor som ni. Som verkligen inte förstår någonting! Omg.. Ni skriver att jag är misslyckad som inte går i skolan och att jag borde ” gå i skolan ist för att skriva en dålig blogg”"

Är det inte hon som alltid skriver att hon ska få tycka som hon vill om någon kritiserar henne osv? Nu jäklar kan hon inte ta kritik.
ÅH BLIR SÅ SUR! Och att hon tycker att hon är mogen för sin ålder och redan gått igenom "åldern med festande och fyllor". Oj jäklar vad moget... Idioten stavar fan vartannat ord fel.


Ursäkta mig.


Hello!

Hej, det har varit lite segt med uppdatering, men jag har ju lov och vill slappna av och ha kul på ALLA plan! Nu börjar verkligheten dock hinna ifatt mig och idag har jag pluggat både fysik och franska.. Har en massa prov och inlämningar ganska direkt efter lovet och jag vill ju göra bra ifrån mig på alla..

Jag vill ju bli arkitekt! Om jag ska bli ngt akademiskt alltså.. Annars vill jag väl bli ngt åt konstnär eller musiker eller något sånt~ .. Kanske ska jag gå i mammas fotspår och bli sminkös/maskör? Är rätt okej på det..Oredigerad bild från julafton :)!

RSS 2.0