Bilder från igår

Lite bilder från igår :) Om någon undrar så drack jag inte särskilt mycket, även om det ser ut så.. Jag tycker inte om att bli så full och illamående så jag brukar hålla det på en bra nivå ;)



VARNING FÖR HEMSKA BILDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs484.ash1/26498_1378419464617_1355791703_1064789_3484916_n.jpg
Jesper, jag, Nina!  (jag är kort)



http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs484.snc3/26498_1378418784600_1355791703_1064773_4753909_n.jpg
Don't ask...


http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs484.snc3/26498_1378418504593_1355791703_1064768_5521553_n.jpg
Åsa langar mördarblick och jag ser ut att ha fått en släng av gulsot

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs504.snc3/26498_1378419384615_1355791703_1064787_3725047_n.jpg
JÄTTEGLAD tjej!

Goder morgon!

God morgon? Nja .. eftermiddag kanske. Det blev en sen kväll igår, och kul var den! Tyvärr blev det lite för mycket dricka för min kompis som vi firade, så hon fick åka hem i förtid.. Men resten dansade loss till rockmusiken på Harry B James och några i sällskapet lekte rockkonsert när ett coverband spelade Iron Maiden-låtar ;)

Bilder från gårdagen kommer senare!

I'm out!

Ikväll ska vi fira en kompis som snart fyller 19 :) Det blir RÖJ!
Dock har jag ju lovat mig själv att inte äta onyttigt, och har ca 2 veckor kvar av den dealen.. Så inga cider för mig..


Såhär ser jag ut ikväll ;)!


Eller så ser jag korkad ut :)

Bilder från igår

Jag knäppte lite med kameran igår för jag tyckte det var coolt med all dimma ute =D Och ville ha lite foton på snön innan den smälter bort :(


Det blev lite dystra bilder!






(höhöhöh failbild!)





Fin klänning..

Alltså, jag kan inte få nog av Monkis kläder :P Monki och Urban outfitter har otroliga kläder och jag skulle vilja handla upp hela kollektionerna!

Detta är min nya förelskelse .. :) En dröm att ha en sommarkväll när man grillar med vännerna eller något sånt.. :)
http://monkiworld.com/collection09Admin/image/p4_1097_Madden_dress_off-white_40_EUR.jpg

Vilken IDIOT!

NEJ detta är inget provoceringsinlägg, det är bara att jag stör mig så himla mycket på vad den människan säger. Och JA jag ger henne publicitet, men vem fan bryr sig?

Jag vet inte hur många som tycker att PAOW har uttryckt sig rasistiskt de senaste dagarna? Hon pratar om invandrare som att de har en slags (edit:) genetiskt betingad BENÄGENHET till brottslighet, ex. våldtäkt. Hon säger att invandrare bör lära sig svenska och vara svenska annars ska dom åka "hem". Samtidigt kallar hon sig själv "moderat" och att Sverigedemokraterna har samma åsikter som moderaterna?

URSÄKTA? Att uttrycka sig på så sätt att folk som kommer från utlandet har en större benägenhet till att begå brott är faktiskt rasistiskt. Har den lilla människan någonsin tänkt på att livet man lever kanske inte är lätt? Att man känner ett utanförskap när man lever i ett segregerat samhälle? Har hon tänkt på att föräldrarna antagligen är frustrerade över att vara högt utbildade akademiker men samtidigt arbetslösa eller städare?

Dessutom kan den lilla flickan själv inte prata/skriva svenska. "Provucera" är ett av hennes återkommande påhittade ord. Det heter provocera... Ett av hennes huvudargument fallerar alltså vid henne själv. Synd.


FACELOOK

this is my fabulous facelook!

I KNOW YOU LOVE ME!!! (allvarligt, hur många kan göra den här minen? Inga som jag har mött iaf!) Och ni tycker att Dessie plutar på läpparna?!








Hahahah ser helt seriös ut på sista bilden också..  "Vadå jag ba chillar?"

YES LOV!

Äntligen är det lov! Mitt sista sportlov faktiskt, men who cares? Har haft både samhällskunskapsredovisning och religionsprov idag :) Nu är det bara en massa plugg under lovet också -.-


Jag har fått huvudvärk av all skola.. Ibland (ganska ofta) undrar jag varför jag valde naturlinjen.. Jag skulle valt typ.. frisör. I would have kicked ass alltså..


suck...

Alltså, nu har jag haft så mkt matte i huvudet att jag DRÖMMER om skiten! AH!!!!!!!!!

Jag har tänkt på en sak.. Jag har alltid haft lätt för att lära mig och alltid velat prestera bra. Det hra väl setts som en bra sak, men jag vet inte riktigt, det känns bara som att det är en press hela tiden just för att "jag kan". På ett sätt skulle det vara väldigt skönt att vara jättedålig på matte för då behöver man inte anstränga sig?
Som det är nu så får jag inget betyg i matte e, för jag läser utökat program och kursen räknas inte med. Men ÄNDÅ vill jag få mvg i kursen och jag känner mig dålig om jag inte lär mig allt som behövs för mvg. Varför? För att jag kan.
Jag antar att jag måste lära mig att inte behöva få "bäst" hela tiden och pusha mig själv till gränserna, för vad tjänar det till i slutändan? Man blir ju bara stressad och utarbetad och får ändå inget gjort :P

I am so sorry.

Ah. Jag är verkligen dålig på att blogga när det är skolvecka -.- Nåja, jag har faktiskt 2 prov, en redovisning och två inlämningar att göra innan jag går på lov.. Och direkt efter så är det typ prov, inlämning o massa saker igen. GAH!

Så ha lite överseende, plx :)

Face of the day


Tjabba!

Hm, sitter och skriver en jäkla labbrapport...:( Varför går jag natur?!?!?! Fysik B och matte E är killer-ämnen, har nog aldrig lagt ned så mkt tid på ämnen förut -.- Det är typ förväntat att man ska räkna 10 sidor matte per lektion?? GAH! Jag blir galen..



God morgon

Tjabba tjena hallå, sitter uppe nu och ska börja plugga snart.. Ska bara få i mig lite frukost.. Det är matteprov nästa vecka och jag ligger väl sisådär 15 sidor efter -.- Den kursen går så himla snabbt och jag blir galen! ARGH!



Katten säger hej :)

Facelook

This is the "facelook" of today






(Facelook är för övrigt inget ord, därför gör jag detta otroligt seriöst också :) )

Yey en ny topp!

Wohoo, jag fick en ny topp av... *censur* ... igår, men jag blev glad och den är fin :D Den är dock lite transparent så antingen får man köpa en snygg bustier eller köra på ett linne under




Det ser ut som ett skolfoto.....

Fysikprov

Ah, har varit hemma i sisådär en halvtimme.. Hade fysikprov idag :( Det var muntligt så läraren spelade in oss också.. WTF! Jag tycker inte om prov! Men har riktigt mycket till nästa vecka så det är nog dags att sätta igång att plugga..

Vad ska ni göra ikväll? Själv ska jag nog sitta med matteboken -.-

AH SNÖ!

OMG det är mycket snö ute :O

Hur ska jag nu komma till skolan?!



WHY GOD WHY?!!?!




Haha notera att det ligger ett par fötter i sängen bakom mig xD

Inte bloggning idag

Sorry kommer inte blogga något idag, uppdaterar vidare imorgon

Avslutar dagen

Sista inlägget, ska börja göra iordning mig för sängen efter detta inlägg :)

Sitter och lyssnar på den här låten nu, den är så fin..


Haha hittade en gammal bild

Jag hittade en gammal bild på mig själv...




Lol XD Tänk att ha sån hy hela tiden ;) Vampyr någon?

Längtar till våren...

Ah, jag drömde att det var vår och att jag plockade fram min vårjacka... Helt seriöst, ofta man drömmer det..? Då jäklar måste man längta efter våren...

Våren är nog min favoritårstid, iallafall när allting blommar och man känner den där vårlukten.. Våren luktar liksom speciellt, typ friskt och blommigt? Jag längtar iallafall...





Jag längtar tills det här igen!

OCH JAG VET ATT JAG ÄR BLEK!!!

Har samhällskunskap

god morgon! Sitter på historia/samhällskunskap och har genomgång .. Amerikanska revolutionen... Reema sitter bredvid mig höhöhöhööhöh

Agyness Deyn ramlade på catwalken!

Modellen Agyness Deyn ramlade på catwalken under New York-fashion week! Två gånger!
Nåja, alla gör misstag ibland.. Även modeller är människor :)

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01135/aggypil_1135613l.jpg
Bild från Aftonbladet

John Cleese till Sverige!

Jag läste nyss att John Cleese kommer till Sverige och showar med "En galen helafton med John Cleese" i höst, fan vad kul! Biljetterna kostar 990 kr och han uppträder i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Linköping, Uppsala, Västerås och Malmö! Jag ska säga det till mamma och pappa så kanske dom köper biljetter åt hela familjen höhö..

http://latimesblogs.latimes.com/washington/images/2008/04/09/cleese.jpg

Vill uppträda igen..

Aw.. I höstas hade vi ett musikalprojekt som avslutades med att vi uppträdde med en musikal. Det var så jävla roligt! Inte var jag ett dugg nervös heller, det var bara askul hela vägen genom!

Jag vill egentligen jobba med musik, men mitt största hinder är nog rösten, för jag sjunger faktiskt inte så jäkla bra.. Eller jag kan ju sjunga, men har liksom inte direkt en Beyonce eller Molly Sandén-röst. Det känns som att man behöver det för att lyckas inom musik nu för tiden?
Jag skulle nog kunna sjunga bättre om jag övade en massa, men just nu känns det inte som jag alls har självförtroende gällande det området.. Tyvärr! Älskar ju att stå på scen :)


Jag står längst fram till vänster. Vi sjöng "fever" ;)


Till vänster xD "Like a virgin"


Vi tackade alla



Allihopa! Elever, bandet, statister och lärare :)!

Morgonmyser med katten

Höhö, sitter och myser med min katt :D





Hahaha jag diggar min morgonfrilla... Borde köra på den hela tiden!

(Jeez, detta blev ännu ett Kenza-inlägg!)


Fruktsallad

Igår blev jag arg på mig själv och lovade att jag inte skulle äta onyttigt på en månad.. Det vill säga: Jag ska exkludera godis, tårta, glass, chips, pop corn, läsk osv från min kost..

Så jag gjorde en supergod fruktsallad nyss! Yammie :) Frukt är mkt bättre än allt jag nämnde ovan eftersom det innehåller vitaminer, antioxidanter, mineraler och fibrer.. Typ nyttighetsbomber :)


I min fruktsallad hade jag:

Banan - Innehåller b-vitamin och magnesium.. Innehåller också tryptofan som sägs kunna få hjärnan att producera lyckohormoner och alltså bota nedstämdhet ;)! Dessutom binder bananer magsyra och mildrar sura uppstötningar

Apelsin - Vår allra käraste c-vitaminkälla? Egentligen bör man äta apelsin med det vita kvar, nyttigast så (ungefär som att äta potatis med skal på).. Men vem vill det egentligen?

Melon - Melon är känt för att vara utrensande! Den är kalorisnål och är rik på provitamin A.

Äpple - Innehåller mycket antioxidanter! Dessutom har forskning visat på att äpplen minskar risken för demens och cancer.

Dessutom hällde jag på lite bär-juice som är full av antioxidanter :)!




För mig är det också viktigt att ha "någorlunda" närproducerad mat.. Det känns RIKTIGT onödigt att köpa druvor som har fraktats från Sydafrika när man kan köpa vinteräpplen som producerats i Sverige.. :) Allt i min fruktsallad kommer från antingen Sverige eller Spanien. (Bananen hade vi dock hemma)

http://content.expressen.se/blog/56/99/25/banan/images/f.banan.jpg

Köpt Elle

Har varit hemma hos pojkvännen idag så det har varit lite dålig uppdatering.. Vi har "firat" Alla Hjärtans Dag (nja, firar inte det) men ja, en mysig dag iaf :) Han ska komma hit senare ikväll så nu ska jag passa på att läsa en Elle-tidning som jag har köpt!



I WANT COOKIE



Vad vill jag ha :O?

-.- nörd

Alltså. Jag känner mig så nördig när jag har såna här bilder på min dator...







Bilder från en fysiklaboration..

Nyduschad

Hej, nu har jag precis kommit upp ur badet och ska leka lite med katterna :) Dom är alltid så busiga och ska nafsa lite på händerna.. Jag såg förresten att ni gillade min outfit jag hade på mig igår! Tack jag tycker om den också, det är min favoritkofta!






Hehehehhe, Kenza-imitation... ^^

Hm.. Vad tycker jag om andra bloggare?

Ofta när jag är hemma efter skolan så vill jag slappna av.. Jag brukar göra hjärndöda saker, som att kolla på top model och kolla in de stora bloggarna.. Ibland tycker jag om saker och ibland stör jag mig på dom.. men jag vill iallafall säga MIN åsikt, även om ingen kanske bryr sig om den ^^

Kenza:

Hon verkar vara en skön tjej med humor, men samtidigt undrar jag om hon inte börjar förlora sig själv i kändisskapet? Hänga på Stureplan varje helg? Jag är lite trött på hennes "nu har jag badat"-inlägg, men samtidigt är det ju det som hennes läsare vill ha! ;)

Kissie:
Jag tänker inte komma med några hårda ord.. Hon verkar vara en SMART tjej! Men samtidigt tror jag att girighet börjar ta över henne... Folk verkar inte se att Kissie är en image och det skadar henne snart..

Blondinbella:
BORING! Fast jag tycker om att hon är en bra förebild för tonåringar i landet.. Det behöver vi efter alla bimbobrudar ;)!

Dessie:
Vill hon över huvud taget blogga?

Paow:
Hahahah rolig misslyckad tjej.. Hon kan inte ens stava till "provocera", något som hon tror att hon är bra på ;) Hon är dålig på att uttrycka sig och gillar att vara en martyr.. Om hon skriver ett uselt formulerat inlägg om invandrare blir hon jätteledsen om hon blir kallad rasist.. "DET ÄR MINA ÅSIKTER" säger hon.. Ja, jag tror att en rasist har åsikter också? WTF? Hon borde gå i skolan..

Amir:
Verkar snäll och rolig, ^^


Det som är synd är att så många verkar dras in i alla draman? Wtf? Om man bråkar med en vän går man helt enkelt inte och säger alla hemlisar den har sagt till en? SPECIELLT INTE FÖR FLERA TUSEN PERSONER? WTF!
PRIVACY!


Detta var min hardcore-åsikt ;)! Vad tycker ni?

Haha familjen

Min familj när jag var bebis... Kolla vilken plutt jag är :)!


Monki! Min favoritaffär?

Många av mina kläder kommer från Monki.. Jag fullkomligt älskar den affären =D Jag är inte en sån person som vill/behöver vara "sexig" (ni vet tjejer som klär sig tight och försöker visa upp och skryta om sina tillgångar ;) ) och monki har ju snygga och bekväma kläder, så.. ^^


Snygg jeans-klänning! Jeans är ju högsta mode nu :)


En fin vår/sommar-klänning som är lite etno-inspirerad ^^


Ascool spetsklänning :D


EN RANDIG KAVAJ! COOLT :D



Jag kan hålla på i evigheter men stannar där ^^


Smashbox photo finish foundation primer light

Min drömprodukt har ett JÄKLIGT långt namn...

Jag vill ha den här primern! AH!!!! Jag provade den på Åhléns förut och min hy var fin hela dagen.. Fan att jag inte har en jäkla Kenza-hy som aldrig får finnar och ser jättebra ut... Min hy blir sjukt blank under dagen, iallafall näsan... Och jag har provat oändligt med foundations och puder som ska "hålla hyn matt i 12 timmar!!!". För mig börjar näsan glänsa efter typ en timme -.-

Den här funkade iallafall..  Men nu kommer det negativa, den kostar mellan 330 och 420 kr.. typ... Och den finns inte inne på lager hos den webaffär som är billigast :(



Jag saknar Grekland!

Jag saknar sommaren och jag saknar att vara utomlands! IH! Vill ha sommar, NU!

Eller vår iallafall.. Det är mysigt när allting blommar och det är jättegrönt ute :) Man blir glad varje gång man går ut typ, iallafall jag..



Grekland i somras :D

:(

Usch, minnesstunden var inte rolig, men det var fint iallafall... Både lärare och elever grät, och det kändes hemskt att en så ung person förlorade kampen mot en svår sjukdom.

Nu ska jag iallafall snart iväg till studion och fixa med projektarbetet.. (Vi spelar in en skiva) Ha det gött tills vi ses igen!

http://lovelylina.blogg.se/images/hjaerta_i_himlen_1_1182878972.jpg
Hoppas du har det bra, tänker på dig

Minnesstund

Idag börjar skolan med en minnesstund för en kär elev som gick bort för en knapp vecka sen.. Vi hörs senare

Designern Alexander McQueen är död!

NEJ! Alexander McQueen när död! Han uppges ha begått självmord ><

FAN!

http://freestylemagazine.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/10/alexander-mcqueen-spring-summer-2008-collection.jpg
Underbara kreationer

Matteplugg på morgonen

Min enda lektion börjar klockan 11 idag så jag passar på att plugga lite matte på morgonen.. För er som inte vet det så går jag matte e nu, och fyfaan vilken fart det är på kursen. typ "hej ni ska plugga 10 sidor till nästa lektion.. hemma alltså!"

MÖK!

Jag är trött..


Gammal?

För ett par dagar sen var jag på hemresa från skolan då en skolklass gick på tunnelbanan.. Jag led av en lätt huvudvärk och ville inte ha högljudda förstaklassare bredvid mig.. Så jag funderade (ALLVARLIGT) på att försöka lägga en äggmök så att de skulle tycka att jag luktade illa och typ springa därifrån.. För ett par år sedan skulle jag skämts ihjäl om någon tyckt att jag hade en otrevlig odör... Jag antar att jag börjar bli gammal..

Lyckligtvis satte sig inga ungar bredvid mig så jag slapp ett par sekunder av beslutsångest.




En jäääättegammalbild från grekland!

Glamourama

Haha, har någon aktiv bloggläsare (inte för mig blogg då) hört talas om det nya programmet "Glamourama"? HAHA DET VAR DET SÄMSTA JAG HAR SETT!

Man får följa tre stycken självupptagna tjejer som verkar tycka att "åh, vi gör en kopia på The Hills så blir vi b-kändisar". De verkar inte kunna göra något annat än att festa på stureplan och dricka sig stupfulla.. Hur gamla är dom egentligen, 25 år?


Herregud.. Det var 15 bortslösade minuter av mitt liv.. Dom får jag aldrig tillbaka :(

Tjabba

Jag tänkte börja skriva här lite igen, fast utan pressure. Pure Adina och ingen bullshit.

Ha det bra!

RSS 2.0